5 grunde til at vælge os

 • Kundeservice, kundeservice, kundeservice
  Vi gør en dyd ud af at yde en god kundeservice. Vi er ufattelig fleksible og kan løse opgaver med en meget kort deadline. Vi er som regel også til rådighed på telefon og skype det meste af dagen. Vi gider ikke dårlig kundeservice!
 • Konkurrencedygtige priser
  Vi tilbyder forholdsvis lave priser, fordi vi gør arbejdet effektivt og præcist. Vi bruger kun energien på det som har betydning for dig som webshopejer. Vi rådgiver om hvad der virker og ikke virker. Ingen Bullshit her! :)
 • Vi er unge med motivation og erfaring
  Normalt er det jo årene på bagen man lægger vægt på, men her lægger vi i ligeså høj grad vægt på hvor unge vi er. Vi har lavet Magento-webshops i 4 år og det gør, at vi har motivationen i top! Vi er ikke udkørte og trætte, men nærmere friske og fyldt med energi til at løse din opgave bedst muligt.
 • Vi gør det selv
  Når du får lavet en webshop hos os, bliver næsten alt udført af os. Der kan være enkelte opgaver hvor vi trækker på netværk og får løst opgaver af specialister, indenfor den pågældende opgave.
 • Vi kan også markedsføre din webshop
  Vi kan heldigvis lidt mere en blot at lave webshops. Vi kan også hjælpe med at markedsføre din webshop, hvis du har brug for det.

Kontakt os i dag

 

Til toppen Kristoffer Hjerrild på Google+!